...Hai...

Followers

pengikut ....

Saturday, October 19, 2013

jom masak....


ahaks . . . .  angan-angan rase macam nak buat kek choc moist, sedapnyer tapi rase macam angan-angan tu da ke laut lar.... tak pe-tak pe iera akn kongsikan juga resepi kek choc moist tu dan resepi-resepi lain untuk dicuba oleh kawan-kawan iera.

aha.. resepi-resepi dari blog nie http://yatiememories.blogspot.com/2013/05/kek-coklat-kukus-moist.html kebanyakan iera ada jugak ambil tuk masak... semua nyer menjadi dan sedap, tapi tak taw pulak kalau air tangan iera yg buat kan sedap atau resepi dari blog nie yang sememangnya superbbbbbbbb

so... wekeend nie jom ler kita buat kek dari resepi-resepi dari blog nie.....

jommm  masakkkk...


Friday, October 18, 2013

my dream



will my dream come true....



Selamat kembali Iera.....

Assalammualaikum

Hai semua apa khabar? kawan-kawan iera semua sihat ker..? sowi moli okay sejak bertahun abad lamanye iera private kan blog ini atas sebab-sebab yg tertentu..(sejak2 frust nongeng haha)..

dan juga bertahun-tahun lamanya iera sudah tidak membaiki rumah iera nie yang dah bersarang labah-labah....

anyway iera sudah membuka kembali blog nie untuk iera berkarya semula.... akhirnya setelah menyorokan diri dan muhasabah diri.

kawan-kawan pernah dengar ker kalau ada jodoh tak kemana? Alhamdulillah iera telah pun mengabdikan pepatah tu di dalam diri iera sendiri (hasil muhasabah diri).hehe pelik kan sebab apabila sesuatu musibah yang datang kita semakin matang dan semakin redha dalam menjalani kehidupan kita kan...

masa tu iera tertanya-tanya juga kenapa apabila musibah datang kita akan jadi kuat., tapi akhirnya terjawab jugak. sebabbb iera pasti dan yakin seyakin nya dan juga percaya ALLAH itu maha penyayang, maha pengampun, maha mengasihani, maha mengetahui segala-gala nya. ALLAH kasih akan hambaNYA..

Apa-apa pun kita harus redha dan pasrah dengan dugaan yang di berikan.

Akhir sekali iera harap dapat sokongan kawan-kawan okay....

Babai Semua..


Related Posts with Thumbnails

...ermm...

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

...bila hati terluka...